‘Eski nişanlı’ vahşeti… Bahar Kaban’ı yıllarca takip etti… Instagram detayı ‘yok artık’ dedirtti


İstanbul’un Küçükçekmece ilçesi Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’nde yürüyerek çalıştığı iş yerine giden 28 yaşındaki Bahar Kaban, eski nişanlısı Gökhan Y. tarafından takip edildiğini fark etti. Daha sonra Kaban ile Gökhan Y. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında, Gökhan Y., yanındaki silahla Bahar Kaban’a iki el ateş etti.

Yaralanan Bahar Kaban hastaneye kaldırılırken, saldırgan kaçtı. Kaban, hastanede hayatını kaybetti. Polis, cinayet silahıyla kaçan şüpheli için çalışmalara başladı.

22 HAZİRAN’DA EVLENECEKTİ

Öte yandan Bahar Kaban’ın evlilik hazırlığı yaptığı, 22 Haziran’da düğünü olacağı öğrenildi. Eski nişanlısı Gökhan Y. tarafından rahatsız edilen Bahar Kaban’ın daha önce polise giderek şikayetçi olduğu belirtildi.

MEĞER CİNAYETTEN 1 HAFTA ÖNCE…

Sabah’ın haberine göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları incelemede ikilinin 2021 yılında nişan attığı ortaya çıktı.

Gökhan Y.’nin bu durumu kabullenmeyip genç kızla hala nişanlıymış gibi davrandığı iddia edildi. Şahsın cinayeti gerçekleştirmeden bir hafta önce genç kız adına sahte Instagram hesabı açıp eski fotoğrafları paylaştığı öğrenildi.

CİNAYETİN ARDINDAN AKRABAYA MESAJ ATMIŞ

Ayrıca Gökhan Y.’nin saldırıdan iki saat sonra, eski nişanlısı Bahar Kaban’ın bir akrabasına sosyal medya üzerinden attığı mesaj ortaya çıktı. Mesajda, “Kemonun kızı nişanı atmak için tonla yalan konuştu plan yaptı, iftira attı bütün suçu üstüme attı.

Kemo Karısı ve Kızlarını defalarca uyardım iftira atıp yalan konuşmayın Allah’tan korkun peygamberden utanın dedim dinlemediler. Bizi tanıyan herkese bizi karalayıp boynumuzu zorla büktüler. Olmadık iftira ve karalama ile yapmadığım şeylerin İftirasını attılar. Üstüne bunu yaparken hiç utanmadan yaptılar. Şerefimizi ve Aile namusumuzu iki paralık ettiler” ifadeleri yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx