Sırrı Süreyya Önder’in Sağlık Durumu Stabil

Sırrı Süreyya Önder’in Sağlık Durumu Stabil!

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakımda tedavi altında. Sağlık durumuyla ilgili DEM Parti sözcüsü Ayşegül Doğan, son durumu açıkladı. Doğan, doktorların değerlendirmesine göre durumun stabil olduğunu belirterek, “Stabilizasyon sürecinin devam etmesi bizleri memnun ediyor. Sırrı Süreyya Önder’in sağlıkla atlatmasını ve aramıza katılmasını umut ediyoruz” dedi.

TBMM Meclis Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, kalp rahatsızlığı sebebiyle özel bir hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi görüyor. DEM Parti sözcüsü Ayşegül Doğan, hastane önünde basın açıklaması yaparak Onder’in durumunun stabil olduğunu ve direnme mücadelesine devam ettiğini aktardı.

‘Direnme Gücüne Hayranız!’

Ayşegül Doğan, “Sırrı Süreyya Onder’e dair iyi haberler almayı bekliyoruz ve durumu stabil olduğu için sevinçliyiz. Stabilizasyon süreci önemli ve Onder’in direnme gücü bizi umutlandırıyor. İnancımız odur ki, Onder bu zorlu süreci atlatarak aramıza geri dönecek ve barışın tadını çıkaracak” şeklinde konuştu.

‘Güçlü Ellerde Olduğunu Biliyoruz!’

Ayşegül Doğan, “Hastane sürecinin uzun süreceğini biliyorduk ve stabilizasyonun devam etmesi önemli bir gelişme. Daha detaylı bilgiler için hekimlerin açıklamalarını bekliyoruz. Ancak şunu biliyoruz ki, Onder’in direnme azmi bizi bir araya getiriyor. Umutlu bekleyişimiz devam edecek, Onder’i güvende ve sağlıklı görmeyi arzuluyoruz” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Related Posts

Maden suyunu sakın bardağa dökmeyin! Nedenine çok şaşıracaksınız

Maden suyunun tüketimi ile ilgili uzmanlardan kritik uyarı geldi. Bardağa dökerek içenler mineralleri yok ediyor.

Bir milyonda bir görülüyor: 21 yaşındaki genç bu hastalığı yendi

Kazakistan’da akut lösemi tanısıyla İstanbul’a gelen 21 yaşındaki Azamat Iltyzyr, yapılan tetkikler sonucu 1 milyonda 1 görülen nadir bir lenfoma türüne sahip olduğunu öğrendi. Uygulanan tedavi ve öz kardeşinden yapılan kök hücre nakli sayesinde sağlığına kavuşan genç hasta, bugün spor yapıyor, çalışıyor ve hayatına kaldığı yerden devam ediyor.

Demans çeşitleri: Zihin hangi yoldan kaybolur?

Her demans Alzheimer değildir. Kimi unutkanlıkla başlar kimi öfkeyle. Bazısı hayal gördürür, bazısı bedeni kilitler. Beyin farklı yollarla susar. Vasküler, Lewy cisimcikli, frontotemporal ve karışık tip… Farklı nedenler, farklı belirtiler farklı acılar… Hepsi aynı sona götürür.

Sağlık Bakanlığından ‘Kırım Kongo Kanamalı Ateşi’ uyarısı

Sağlık Bakanlığı, kene tutunan veya kene ile temas eden kişilerin en az 10 gün, hasta insan veya viremik dönemdeki hayvanların kan ve vücut sıvılarıyla doğrudan temas eden kişilerin ise kendilerini 2 hafta süreyle takip etmeleri uyarısında bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA), kene tutunması veya keneyle temas sonucu bulaşabiliyor ve can kaybına yol açabiliyor.

Sabah mı yoksa gece mi duş almak daha sağlıklı? Bilim ideal olanı açıkladı!

Duş almak, çoğumuzun günlük rutininde yer alan bir alışkanlıktır. Ancak, sabah mı yoksa gece mi duş almak daha sağlıklı? Bu soruya dair farklı görüşler bulunmakla birlikte, bilim dünyası bir görüş birliği sağlıyor. İşte detaylar…

Sayı 4 milyonun üzerinde: ‘Sessiz sessiz’ ölüyorlar

Uzmanlar, medyanın kronik solunum yolu hastalıklarına yeterince dikkat çekmediğini vurgularken, bu hastalıkların küresel düzeyde en ölümcül üçüncü neden olduğuna dikkat çekiyor. Astım ve KOAH, her yıl toplamda 4,1 milyon kişinin hayatına mal oluyor.