Burçların evinde olmaması gereken bu eşyalar şansı uzaklaştırır:

Ve tam tersine, şanslı olmak için konuta hangi şeylerin getirilmesi gerekiyor?

Koç burcu

Dürtüselsiniz, enerji ve iyimserlik dolusunuz. Başkalarını köpüren canlılığınız ile suçlarsınız. Ve eviniz buna uygun olmalı. İç mekanınıza macera dolu bir dokunuş katın. Bunu yapmak için uyumsuz olanı karıştırmanız yeterlidir. Örneğin, antika bir eşyaya veya mobilya parçasına bitişik olacak şekilde modern aksesuarlar, tercihen metal. Yasak: Pratik olmayan şeyler. Sadece güzellik uğruna kırılgan hediyelik eşyalar – bu size göre değil. Aynı zamanda evde size sevdiğiniz insanları hatırlatacak bir şeyler de olmalı: hediyeler veya fotoğraflar. Bu daha dengeli olmanıza yardımcı olacaktır.

Boğa burcu

Sabırlı, kararlı ve naziksiniz. Değişimden hoşlanmıyorsunuz ve eşyalarınıza gerçek bir şefkatle davranıyorsunuz. Koleksiyonluk figürinler, antikalar evinizde uygun olacaktır. Zevkiniz kusursuz, küçük bir daireyi bile aynı anda hem rahat hem de sofistike bir daireye kolayca dönüştürebilirsiniz. Yasaklanan: rastgele ucuz ürünler. Her şey aynı stilistik kararı takip etmelidir. İç mekanın çok kadınsı ya da tam tersine çok erkeksi olmasına izin vermeyin. Zarif porselen heykelciklerden hoşlanıyorsanız, denge için odada ayrıca masif bir deri koltuk bulunmalıdır.

İkizler

Huzursuz, zeki ve girişken birisin. Özgürlüğe ve kendini ifade etme olasılığına değer veriyorsun. Evinizde, puf sandalyeli kitap rafları ve pirinç lambalar harika bir kombinasyondur. Seçiminiz eklektik olup, tercih edilen renkler sarı ve mavidir. Yasak: anlık etki altında satın alınan ürünler. Her öğenin kendi yeri olmalıdır. Bu sevimli lambayı dairenin neresine koyabileceğinizi hayal edemiyorsanız, onu mağazada bırakmak daha iyidir. Aksi takdirde, ev hızla işe yaramaz rastgele eşyalarla dolu bir tür rehin dükkanına dönüşecektir.

Yengeç

“Ev, kalbin olduğu yerdir”, Yengeç burcunun onlar tarafından ve onlar için icat ettiği bir ifadedir. Evinizin en önemli yeri mutfaktır. Yani ailenin ve misafirlerin toplandığı yerdir. Temiz ve düzenli tutun, o zaman mutluluk eve yerleşecektir. İyi bir çözüm, denizin bir ipucudur: raftaki deniz kabukları, dalgalardaki kum ve deniz renkleri. Gümüş eşyalar olmalı. Yasak: Mutfakta TV. Olabilecek maksimum değer bir radyodur. İhtiyacınız olan şey yumuşak ve boğuk müziktir. Yüksek ses yok. Bir diğer tabu ise gösterişli renklerdeki mobilyalardır. Doğala yakın, doğal renklere yakın renkler seçin

Aslan

Siz müsrifsiniz, parlaklığınızın ve gücünüzün özel bir gösteriye ihtiyacı yok. Ancak iç mekana yansıtılabilirler. Kraliyet desenleri, göz alıcı renkler, cesur kombinasyonlar; korkacak hiçbir şey yok. Ancak tüm bu ihtişamın içinde asıl sergilenen siz olacaksınız. Yasaktır: Parlak renkli duvarlar yasaktır. Abartılı mobilyalar yalnızca mütevazı arka plandan faydalanacaktır. Beyaz, hafif grimsi, mavimsi veya bej duvarlar – ihtiyacınız olan şey bu.

Başak

Bu işaret pratiktir, gerçekçidir, son derece çalışkandır ve mükemmeliyetçiliğe eğilimlidir. Evinizdeki her şey hem güzel hem de işlevsel olmalıdır. Örgülü bir sepet, duvar halıları olan bir tezgah, reçel kavanozlarının bulunduğu bir dolap – bunların hepsi iç mekana mükemmel uyum sağlayacak. Çevreye yansıyan herhangi bir hobi oldukça yerinde olacaktır. Yasaklananlar: Gösterişli şeyler. Seçiminiz sadeliğin içindeki güzelliktir. Pirincin yumuşak parlaklığı, ahşabın asil parlaklığı, net çizgiler, doğal malzemeler ve renkler – vurgulamanız gereken şey budur.

Terazi

Diplomatik, zarif ve sanatsalsınız. Güzelliği, sanatı ve uyumu takdir ediyorsunuz, kesinlikle herkesi büyüleyebiliyorsunuz. İç uyumun önemi konusunda doğuştan bilginiz var gibi görünüyor. Doğal taştan yapılmış objeler, seyahatlerden kalma hediyelik eşyalar evinizde mükemmel bir şekilde bir araya geliyor. Japon veya Çin tarzındaki nesneler ortama derinlik ve incelik katacaktır. Ve evde sadece sizin için tasarlanmış bir yer olmalı. Yasak: Yüksek teknoloji ürünü ürünler yasaktır. Bu hiç de sana göre değil. Fazla teknolojik bir tarz yaratıcılığı bastıracaktır.

Akrep

Tutkulu ve amansız, yaratıcı ve coşkulusunuz. Yıldızlar, doğuştan gelen dramınızı çevrenize yansıtmanızı tavsiye ediyor. Parlak renkler, cesur desenler, koyu kırmızı ve bordo vurgular, egzotik kilimler ve parlak metal. Arka plana dikkat edin; sakin ve serin olmalıdır. Bu, duvarların beyaz veya başka bir nötr açık renkte bırakılmasının daha iyi olduğu anlamına gelir. Yasak : Parlak avize -tek bir parlak ışık kaynağı -bu size göre değil. Birkaç lamba olmalı: duvar aplikleri, zemin lambası, masa lambası. Yumuşak dağınık ışık verecekler ve atmosferi romantikten iş ortamına ayarlamanıza olanak tanıyacaklar.

Yay Burcu

Enerjik, cömert ve hırslısınız. Önünüzde her zaman bir hedef vardır, özgürlüğünüze çok değer verirsiniz. Eviniz hava ve ışıkla dolu olmalı. Hiçbir zaman bir şeyi sırf güzellik olsun diye süslemeyeceksin. İşlerin pratik olması sizin için önemlidir. Yıldızlar size bu ikisinin birleşimini düşünmenizi tavsiye ediyor çünkü faydacı olan her şey güzel olabilir. Yasak: düzensizlik. Bu, evinizin duvarları arasında geri kalanın tadını çıkarmanıza izin vermeyecek bir şeydir. Her şeyin bir yeri olmalı ve raflarda toz olmamalıdır. Ev temizse gücünüzün ve enerjinizin arttığını kısa sürede fark edeceksiniz.

Oğlak

İçine kapanık ama hırslısınız ve yerden ayrılmadan zirveye ulaşmaya çalışıyorsunuz. Bunun için toprak elementine yakın şeyler size yardımcı olacaktır: ahşap, bambu, metal, doğal malzemeler, koyu yeşil ve kahverengi renkler. El yapımı ürünler de memnuniyetle karşılanmaktadır. İdeal – eğer pencereler ormana bakıyorsa. Yasak: vintage ve retro. 1950’lerin tarzındaki ürünler mağazada kalsın. Ve eğer evinizde varsa onlardan ayrılın.

Kova

Sen özgünsün, kendine kapalı bir düşünürsün. Her şeyi kendi yönteminle yapıyorsun, başkalarının onun hakkında ne düşündüğünü umursamıyorsun. Bu bireysellik, iç mekanınızın merkezi bir fikri olmalıdır. Öğeyi amaçlandığı gibi kullanmıyor musunuz? Eğer hoşuna gidiyorsa tamam. Evinizde her zaman bol miktarda hava ve parlak ışık bulunmalıdır. Ancak sıcak vurguları unutmayın: fuşya, turuncu veya sadece parlak sarı renk mükemmel bir şekilde çalışacaktır. Yumuşak ve rahat tekstil malzemelerinin yanı sıra. Yasak: nefes darlığı. Dairenizde her zaman tazelik olmalıdır. Klimanız yoksa, bir düşünün; belki bir tane satın almak iyi bir fikirdir? Veya en azından odanızı iyi havalandırmayı unutmayın.

Balık

Mükemmel sezgileriniz var, yaratıcısınız ve iflah olmaz romantiklersiniz. Eviniz, kendiniz olabileceğiniz sığınağınızdır. Balık burcu için ideal stil bohodur. Uzak diyarlardan getirilen tarihi şeyler ihtiyacınız olan şeyler. Yıldızlar vintage, retro tarzlara dikkat etmenizi tavsiye ediyor, hatta ev mobilyaları konusunda biraz hippi bile olabilirsiniz. Ancak kendi ellerinizle boho yaratırken güvenliği unutmayın. Parlak renkli bir eşarptan yapılmış bir abajur kötü bir fikirdir. Yasaklananlar: geometrik motifler, keskin açılar, katı şekiller. Çizgiler ne kadar süslü olursa o kadar iyidir. Pencerelerde panjur yok. Daha iyi tül, perdeler. Dikdörtgenleri, küpleri ve diğer klasik delikleri Başak burcuna bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx