Bekir Aksoy’dan ‘İnci Taneleri ve ‘Cenk’ açıklaması!

Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri, 30 Mayıs Perşembe akşamı sezon finaliyle ekrana geldi.

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜM…

Zahir; (Mustafa Yıldıran) Dilber (Hazar Ergüçlü), Yıldız (Ümit Beste Kargın) ve Zerre’ye (Orkuncan İzan) saldırırken aralarında çıkan arbedede kimin bıçaklandığı merak konusu oldu. Final sahnesinde Cihan (Kubilay Aka) ve Nehir’in (Sera Kutlubey) annelerinin mezarlık ziyareti sırasında babaları Azem’le (Erdoğan) karşılaşmaları izleyicileri duygulandırdı.

Azem’in gerçek kimliği deşifre olunca Piraye (Selma Ergeç) şoke oldu. Azem, son kez Piraye ve Ayça (Ülkü Hilal Çiftçi) ile vedalaşmak istedi. Piraye’nin, “Bir daha Ayça’yı göremeyeceksin. Hayatımda hiçbir insan beni senin kadar hayal kırıklığına uğratmadı” sözleri Azem’i derinden yaraladı.

SEZONU ZİRVEDE BİTİRDİ

İlk bölümden itibaren reytinglerde zirvede yer alan İnci Taneleri, sezon finaliyle üç kategoride yine birinci oldu.

“BU KENDİME YAPTIĞIM EN İYİ İŞ”

Bekir Aksoy, önceki gün Levent’te bir ödül töreninde sunuculuk yaptı. Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarıyla sohbet eden oyuncu, kadrosunda yer aldığı Kanal D’nin sevilen dizisi hakkında konuştu.

‘Cenk’ karakterine hayat veren Bekir Aksoy, “Dizi harika. Sohbete, muhabbete gider gibi işe gidiyorum ve aşırı keyif alıyorum. Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla çok güzel bir iş, bunu abartmadan söylüyorum. Bu iş benim için kendime yaptığım son zamanlardaki en en iyi iş” dedi.

“CENK GİBİ GEZMEYİ SEVERİM”

Ben dizideki Cenk karakteri gibi gezmeyi çok severim ama bu adam bu kadar parayla neredeyse Mars’a gidecek. Ben Türkiye’yi çok seviyorum. Türkiye’de gitmediğim şehir, toprak kalmadı. Dört dörtlük bir ülkede yaşıyoruz. Gezmek isteyenlere naçizane tavsiyemdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx