Bayburt’ta Kız Öğrenci Yurdunda Yalan Provokasyonu

Bayburt’ta Yaşanan Provokasyon Olayı

Bayburt’ta gece geç saatlerde kız öğrenci yurdunda meydana gelen olay, aslında bir öğrencinin yalanı üzerine gerçekleşen provokasyonla başladı. Olay, ardından resmi makamların açıklamasıyla neticelendi.

Valilik Açıklaması

Bayburt Valiliği tarafından yapılan açıklamada, sosyal medyada dolaşan ve bir öğrencinin zarar gördüğü iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Valilik, kamuoyunu yanıltmaya yönelik asılsız haberlere itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulundu.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Açıklaması

Bayburt’taki bir kız öğrenci yurdunda cinayet iddialarının asılsız olduğunu belirten Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, yaşanan olayın bir öğrencinin kendi kendine zarar vermesi olduğunu duyurdu. Yurt yönetiminin doğru bilgilendirme yapmasının ardından öğrencilerin protesto eylemi sonlandırıldı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Related Posts

Ankilozan Spondilit Farkındalığı İçin Yürüdüler!

Ankilozan spondilit en çok bel fıtığıyla karışıyor. Romatologlar ve hastalar ankilozan spondilit hastalığına dikkat çekmek için yürüdü

Kahve içmek, demir ve kalsiyumun bağırsaktaki emilimini engelliyor mu?

Kahve bazı kültürlerde sindirime yardımcı bir içecek olarak görülüyor. Ancak bilimsel araştırmalar yiyeceklerle birlikte içildiğinde kahvenin vücudun besleyici maddeleri sindirmesini zorlaştırdığını gösteriyor.

Aort damarı neden yırtılır?

Aortun vücuttaki en hayati damar olduğunu belirten Prof. Dr. Bingür Sönmez ‘‘Aort damarı yırtılması en basit ifadeyle bu damarın içten yırtılmasıyla meydana gelir. En yaygın nedeni ise yüksek tansiyondur’’ dedi.

Çocuklarla cinsellik hangi yaşta, nasıl konuşulmalı?

Yaygın kanının aksine çocuklarla cinselliği konuşmak için ergenliği beklemeye gerek yok. Peki çocuklarla cinsellik hakkında nasıl konuşmak gerekiyor?

Aşırı aktif mesane kadınları tehdit ediyor! Ani idrar yapma isteği en tipik belirtisi

“Ani idrarım geldi, yetişemedim”, “Çok sık idrara çıkıyorum, böbreklerim iyi çalışıyor”, “Evden çıkmadan önce mutlaka tuvalete girerim” Günlük hayatımızda yaşadığımız veya çevremizden sıkça duyduğumuz bu yakınmalar, toplumda “aşırı aktif mesane” olarak bilinen mesane hiperaktivitesi hastalığının sinyali olabilir.

Kefir Alzheimer’a karşı koruyucu olabilir mi? Uzmandan önemli uyarı!

Diyetisyen Beyza Tağraf, kefirin bağırsak iltihaplarını baskılayarak nöroinflamasyonu azaltabileceğini ancak Alzheimer’dan korunmak için tek başına yeterli olmadığını vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir